Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@13:06:42 GMT

دلایل انفجار باتری خودرو چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۹۰۶۶

دلایل انفجار باتری خودرو چیست؟

به گزارش گروه آگهی و تبلیغات خبرگزاری فارس از قزوین، باتری خودرو برق مورد نیاز انرژی درونی خودرو را تامین می کند. خراب شدن این قطعه در حرکت و استارت زنی ماشین اختلال جدی وارد می کند و ماشین دیگر قادر به حرکت نیست. در بیشتر مواقع به دلیل عدم رسیدگی به خودرو ریسک ایرادات وارده به باتری نیز افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای رسیدگی بیشتر به باتری و در نتیجه افزایش طول عمر آن می توان باتری را به منظور رفع سولفاته شدن سرباتری، بررسی سیستم شارژ باتری سرویس کلی کرد. در این صورت مثلا عمر مفید باتری دنا که حدود 2سال است را میتوان تا 3سال افزایش داد.
حال دلایلی برای بروز انفجار در باتری وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم:
1. اتصال کوتاه در قطب های باتری:
 مکانیک ها اتصال کوتاه را از اصلی ترین عوامل انفجار باتری خودرو میدانند که این موضوع در اغلب موارد توسط تعمیرکار ناوارد ایجاد می شود. شرکت امداد باتری با 12 سال سابقه فروش و نصب باتری های خودرویی و دارای نمایندگی سپاهان باتری و صبا باتری این اطمینان را به شما می دهد که با اعزام کارشناسان مجرب برای نصب باتری هیچ گونه مشکلی در این زمینه برای باتری خودرو شما به وجود نیاید.
2. گاز هیدروژن:
 گاز هیدروژونی که در طول چرخه شارژ شدن باتری در محفظه جمع میشود میتواند یکی دیگر از عوامل بروز انفجار باشد. باتری های12 ولتی سرب-اسیدی دارای6 محفظه 2ولتی (سلول) هستند، این سلول ها حاوی شبکه ای از صفحات سرب غوطه ور در اسید سولفوریک است. از واکنش اسید با صفحات سربی و آب، برق تولید می شود. این فرآیند موجب تولید گاز هیدروژن می شود. این گاز به شدت قابل اشتعال است به طوری که انرژی مورد نیاز موتور موشک را تاًمین می کند. در نتیجه با کوچکترین جرقه ای بستر انفجار فراهم می شود.
3. شارژ بیش از اندازه و سیستم معیوب: 
اگر سیستم شارژ خودرو  یا همان دینام خودرو مشکل داشته باشد ممکن است باتری بیش از حد شارژ شود. در نتیجه این اتفاق تولید گاز هیدروژن هم افزایش می یابد;  پس نتیجه، باعث افزایش ریسک انفجار می شود. از سوی دیگر وقتی باتری بیش از حد شارژ شود شبکه توری در صفحه داخلی باتری و جدا کننده ها با سرعت بیشتری خراب می شود و ممکن است منجر به اتصال کوتاه شود. که البته استاندارد بودن باتری موجب به صفر رسیدن این ریسک می شود.  باتری اوربیتال دارای باتری هایی با استاندارد بالا از شرکت سپاهان باتری می باشد.
لازم به ذکر است دینام ها باید بین 13.5 تا 15 ولت به باتری برق رسانی داشته باشند.
4. عدم رعایت اصول سرویس و نگه داری باتری ماشین: 
برای کلیه باتری ها بخصوص باتری های غیر سیلد باید سرویس  و اصول نگه داری در بازه های زمانی مناسب رعایت شود. برای این کار لازم است سطح آب باتری دائما کنترل شود تا لایه های سربی، درون آب اسید باشد تا منجر به سولفاته شدن باتری ماشین نگردد. در صورت بروز این مشکل  می توانید با  باتری سوزوکی به شماره 77956532 برای کارشناسی و یا تعویض باتری تماس بگیرید.
5. عدم کیفیت و مرغوبیت باتری تولید شده: 
همیشه یکی از موارد حائز اهمیت برای خرید هر کالایی، مرغوبیت آن اکالا ست. البته مرغوبیت بیشتر ، همیشه هزینه بیشتری را هم در پی خواهد داشت که البته به دلیل اهمیت بالایی که باتری در راندمان خودرو دارد، این هزینه به صرفه است. برای مثال شما می توانید باتری سمند را با قیمت های 000/715 – 000/887 – 000/930 و 000/970 تومان از شرکت امداد باتری تهیه فرمایید. این باتری ها تولید دو شرکت داخای صبا باتری و سپاهان باتری می باشد.
این باتری ها در گرما ی بالای تولید شده توسط خودرو کارایی بسیار بالایی دارند در واقع به نوعی ساخته شده است که در دمای بالا ریزش صفحان آن بسیار کاهش پیدا کرده است.
اخیرا شرکت سپاهان باتری تولید باتری efb سپاهان را در خط تولید خود به عنوان با کیفیت ترین باتری خودرویی در دستور کار قرار دارد.
از دیگر باتری های تولید شده توسط شرکت سپاهان باتری می توان به باتری پریمیوم این شرکت اشاره نمود.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین خرید اینترنتی باتری باتری خودرو سپاهان باتری باتری خودرو باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید با مالیات بر سوداگری

به گزارش خبرنگار مهر ۱۱ سال مالیات بر سوداگری یا همان مالیات بر عایدی سرمایه قبلی، در مجلس معطل ماند و بالاخره اردیبهشت امسال مجلس ایرادات شورای نگهبان را اصلاح کرد و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاد. این طرح شامل خودرو، ملک، ارز و طلا می‌شود و هرکس بیش از نیاز مصرفی و کمتر از دو سال این موارد را خرید و فروش کند، مشمول این طرح خواهد بود.

پس از حواشی و سوالات بسیاری که در سطح جامعه درباره این طرح ایجاد شد؛ برنامه پایش ۱۱ اردیبهشت، میزبان مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بود تا به سوالات و شبهات مردم درباره مالیات بر سوداگری پاسخ دهد.

مالیات از تورم یا مالیات از دلالی؟

یکی از سوالات مهم جامعه درباره این طرح این است که آیا دولت می‌خواهد از تورم هم مالیات بگیرد؟

مصطفی طاهری در ابتدای برنامه از فلسفه مالیات بر سوداگری گفت. بسیاری از مردم گله دارند که چرا کارمند یا کسبه که به صورت شفاف کار می‌کنند، مالیات‌شان را باید پرداخت کنند اما آن‌هایی که دلالی می‌کنند و چندین برابر ما درآمد دارند، مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. برای حل این مشکل در تمام دنیا از عایدی سرمایه مالیات می‌گیرند و این طرح مالیات بر سوداگری هم برای جلوگیری از دلالی، سوداگری و تجمع سرمایه در بخش‌های غیر مولد است.

طاهری مثال زد: اگر خانواده‌ای ۵ فرزند بالای ۱۸ سال هم داشته باشد و ۵ خودرو برای خودشان بعلاوه دو خودرو برای سرپرست خانواده بخرند و قبل از دو سال نفروشند، مالیاتی از آن‌ها دریافت نمی‌شوند.

البته این مالیات در مورد طلا و ارز متفاوت است و سقف زمانی برای خرید و فروشش وجود ندارد. نماینده مجلس دراین‌باره گفت: «در مورد طلا و ارز اگر شفاف هرچقدر طلا بخرید و شفاف فروخته شود، هیچ مالیات بر عایدی دریافت نمی‌شود. در مورد طلا و ارز این مالیات مشمول کسانی می‌شود که شفاف نیستند و با حجم تراکنش‌هایی مواجه می‌شویم که انگار کارش طلافروشی است ولی خودش را به عنوان طلا فروش معرفی نکرده است؛ اینجا از او مالیات اخذ خواهد شد.»

آیا این قانون جلوی سوداگری را خواهد گرفت؟

معافیت‌های مالیات بر سوداگری شامل مواردی مانند ملک ارثی، ملک یا خودرو مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض ملک مسکونی کمتر از یکسال، املاک وقفی و هدیه، املاک و زمین خارج از شهر است.

در ادامه برنامه مجری برنامه از شبهاتی که منتقدان به این طرح وارد می‌کنند و باز گذاشتن سر معافیت‌ها و امکان فرار سوداگران از این نوع مالیات‌ها پرسید و مصطفی طاهری در پاسخ گفت: «من این نقد را قبول دارم اما مالیات بر سرمایه سال‌هاست در دست تصویب است. اگر می‌خواستیم حداکثری همه چیز را در این طرح در نظر بگیریم به همین حداقلی هم نمی‌رسیدیم زیرا فشار سنگینی بر جامعه و مجلس وجود داشت. اشکالی ندارد اگر این قانون تصویب شود و در طول اجرا کارآمدی خودش را نشان دهد و اگر کم اثر بود در جلوگیری از سوداگری می‌توان اصلاحش کرد.»

رئیس مجلس چند روز پیش اعلام کرد که این قانون شامل یک درصد جامعه می‌شود. عضو کمیسیون صنایع مجلس نیز در تأیید آن گفت: «آمار قطعی نیست و در خودرو و طلا و مسکن هرکدام متفاوت است اما به طور کلی شامل درصد کمی از جامعه می‌شود. از طرفی در جایی که دلالی و پول زیاد است، به اسم مردم فشار می‌آورند. در حالی که این عین عدالت است و خواسته خود مردم است.»

کد خبر 6097029 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست‌انداز
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳